Tjänster

Laxguiden med en gös.

Fiskeguide för privatpersoner


Är du en van fiskare eller nyfiken på att lära dig mer om fiske? Då kan en tur till Dalälven för öring- och laxfiske ge dig en stor upplevelse. Vi erbjuder fiskeguide för privatpersoner såväl som företag. 

Här kan du antingen ensam eller tillsammans med familj och vänner få både utbildning i fiske men också vägledning vid laxfiske av en professionell fiskare.

Vi tillhandahåller all utrustning som du behöver vid laxfiske.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan ge dig en så bra fiskeupplevelse som möjligt.

Fiskeguide för företag

Vid våra fisketurer får personal och chefer umgås under lugnare former men samtidigt sträva mot samma mål, att få napp. Vi på Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag som vill samla sin personal under lite trevligare och mer rogivande former. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt event för personalen mer spännande och upplevelserikt.

Planerar ni ert företags nästa personalevent? Ett event ute i naturen kan bidra till en avkopplad och stressfri sammankomst samtidigt som personalen får träna på sina fiskekunskaper. Vid våra fisketurer får chefer och personal umgås under lugna former men sträva mot samma mål – att få napp. Vi på Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag som önskar samla sin personal under trevliga och rogivande former. 

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er med ert nästa företagsevent.