Tjänster

Fiskeguide för privatpersoner

Är du en van fiskare eller vill du lära dig mer om fiske så kan en tur till Dalälven för att fiska lax och öring ge dig en stor upplevelse. Laxguiden erbjuder fiskeguide för privatpersoner men också företagsfiske vid Laxguidens Fiskecamping. Här kan du ensam eller tillsammans med din familj eller vänner, få både utbildning i fiske men också vägledning vid laxfiske utav en professionell fiskare. Vi kan tillhandahålla med all utrustning som du behöver för att fiska lax. Vill du stanna över en helg har vi campingstugor för uthyrning. Vi har också en restaurang på området.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan ge dig en stor fiskeupplevelse vid Laxguidens Fiskecamping.

Fiskeguide för företag

När du planerar ditt företags nästa personalevent kanske ett event ute i naturen skulle kunna bidra till en avkopplande och stressfri sammankomst där personalen samtidigt får passa på att träna på sina fiskekunskaper. Vid våra fisketurer får personal och chefer umgås under lugnare former men samtidigt sträva mot samma mål, att få napp. Vi på Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag som vill samla sin personal under lite trevligare och mer rogivande former. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt event för personalen mer spännande och upplevelserikt.

Laxguiden erbjuder fiskeguide för företag vid Laxguidens Fiskecamping. I våra vatten finns det rikligt med lax och öring vilket nästan är en garanti för att vi kan lova att ni kommer att få napp. Ni bestämmer själv om ni vill boka en heldag eller om ni vill stanna kvar över natten i våra campinghus. Om ni vill kombinera ert företagsfiske med en konferens kan vi tillhandahålla med moderna konferenslokaler och all service som ni behöver kring er konferens. Självklart finns restaurang på området men också fina och natursköna strövområden för avkopplande promenader. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med att ge personalen en härlig fisketur vid Älvkarleby.

Laxguidens Fiskecamping

Söker du efter spännande upplevelser i naturskön miljö kan ett besök på Laxguidens fiskecamping i Dalälven vara alternativet för dig. Här har du möjlighet att få guidade fisketurer på Dalälven, i Sveriges bästa fiskevatten för lax och havsöring, där du får lära dig allt du behöver veta om att fiska lax. Vi kan också hjälpa ditt företag att ordna ett mycket lyckat företagsevent där ni kan kombinera en företagskonferens med företagsfiske. Området har också vacker natur, restaurang, café och det finns också möjlighet att anordna grillkvällar, ta en bastu, även bastuflotte på Dalälven, och mycket annat.

Laxguidens Fiskecamping ägs idag av Niklaus Storås, även känd som Laxguiden.
Det borgar för att de som besöker campingen och som vill lära sig att fiska lax och få vägledning till att fånga de stora laxarna har fått oanade möjligheter att lyckas. Idag kan vi erbjuda privatpersoner fiskeguider men även tillhandahålla med konferenslokaler i kombination med företagsfiske.
Kontakta oss om du vill få mer information om företagsfiske, fiskeguider eller om du vill hyra plats på vår camping.
Laxguidens Fiskecampings hemsida hittar du här